• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 24-ю річницею Незалежності України!!!!

З 24-ю річницею Незалежності України!!!!

2015-08-24

/Files/images/^3B161A3C371B8F83F818CBF5E50FC72F82ACD0570BF8A3FCC8^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Немає без креня рослини, а нас, людей, без Батьківщини

24 роки тому день 24 серпня для українців став знаменним, оскільки саме в цей день 1991 року Україна виборола свою незалежність. З цього часу українці відзначають цей день на державному рівні. Річницю Незалежності України святкують у кожному селі, селищі та місті.

Так і в селі Домаморич святкування 24-ї річниці Незалежності України традиційно розпочалось святковим молебнем біля могили воїнам-односельчанам, який відправив отець Михайло. Одразу після молебню священик привітав громаду села із цим важливим для нашої держави святом. У своєму вітанні він нагадав нашій громаді про важливість цього дня для кожного українця, наголосили, що тільки вільна людина, розуміє і знає місію свого життя та знаходить стежку до Бога.

Та найбільше на присутніх справив враження гарний, змістовний концерт учнів НВК «Домаморицька ЗОШ І-ІІ ст..-ДНЗ», організований вчителем музики Марією Володимирівною Сворінь та педагогом-організатором Іванною Володимирівною Шимко. Діти розповідали патріотичні вірші, Солонинко Андрій виконав пісню «Боже, я молюсь за Україну», а під час виконання пісні «Вони прилетять ангелами з небес» у багатьох людей текли сльози з очей.

Хочеться побажати, щоб у кожному домі панували любов, тепло та затишок. Тепер, як ніколи, ми маємо бути єдині у своїх прагненнях, щоби достойно вийти з тих важких часів, які нині переживає Україна. Ми рухаємось у правильному напрямку, ми знаємо, що ми хочемо, і робимо все для того, щоби це здобути!

Слава Україні! Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi