День Матері

2015-05-15

/Files/images/IMGP5126.JPG

/Files/images/IMGP5142.JPG

День матері — міжнародне свято. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Вперше встановлене офіційно Конгресом США 8 травня 1914 року.У вихованні велика роль відводиться матері, яка боролася за духовне збереження своїх дітей, щоб вони пам'ятали свою національну спадщину і походження.В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина — матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.

Учні нашої школи разом з вчителем музики Сворінь М.В. і педагогом - організатором Шимко І.В. приготували святковий концерт з віршами та піснями, в яких продемонстрували безмежну любов до найріднішої людини на землі.

День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi